Wn/jv/Siklon ing Myanmar néwasaké 10.000-an jiwa

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Siklon ing Myanmar néwasaké 10.000-an jiwa

Senen, 5 Mei 2008

Siklon Nargis gawe mati wong akeh banget.