Wn/jv/Serangan rokèt ing Ashkelon nalika George W. Bush nuwèni Yérusalèm

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Serangan rokèt ing Ashkelon nalika George W. Bush nuwèni Yérusalèm
Jump to: navigation, search
Ashkelon ing Israèl

Rebo, 14 Mei 2008

Ashkelon – Rokèt-rokèt padha tiba ing sawijining mall ing Kutha Ashkelon, Israel lan natoni 14 jiwa, antarané bayi 2 lan 1 kenya. Nganti saiki ora ana korban jiwa. Prastawa iki kadadéan nalika Présidhèn AS George W Bush nglawat Yérusalèm.

Rokèt diluncuraké saka pawatesan Gaza nalika Bush nglawat Israèl sing ngrayakaké kamardikané sing kaping 60. Para pejuang Palèstina saka Gaza ditudhuh sing nglakoni aksi kekerasan iki.

Sumber[edit]