Wn/jv/Sawijining wong Mèksiko dipatèni déning iwak hiyu

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Sawijining wong Mèksiko dipatèni déning iwak hiyu
Jump to navigation Jump to search

Setu, 24 Mei 2008

Sawijining wong Mèksiko umur 21 tahun dipatèni déning iwak hiyu, papané ora adoh saka panggonan ing ngendi sawijining wong Amérika dipatèni iwak hiyu pirang sasi sadurungé.

Sumber[edit]