Wn/jv/Rossi Jawara GP Céko

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Rossi Jawara GP Céko
Jump to navigation Jump to search

Minggu, 17 Agustus 2008

Pambalap Italia saka tim Yamaha, Valentino Rossi sing start ing angka loro, kasil njawarani Moto GP ing Céko. Sauntara Casey Stoner tiba ing lap 5 balapan.