Wn/jv/Roger Federer kaliyan Serena Williams mimpangaken tandhing tennis Wimbledon

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Roger Federer kaliyan Serena Williams mimpangaken tandhing tennis Wimbledon

Ing salebetipun tandhing ténis, Roger Federer kaliyan Serena Williams mimpangaken gelar tunggal ing Kajawaran Wimbledon 2009 mawa Federer ngawonaken rekor Grand Slam Pete Sampras.