Wn/jv/Republik Rakyat China mboyong piala Thomas lan piala Uber

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Republik Rakyat China mboyong piala Thomas lan piala Uber
Jump to navigation Jump to search

Minggu, 18 Mei 2008

Republik Rakyat China bisa kasil mboyong piala Thomas kanggo para pebulutangkis priya lan piala Uber kanggo pebulutangkis wanita. Indonesia dhéwé sing sajatiné duwé kaluwihan tuwan omah namung kéok waé. Nanging prèstasi tim wanita cukup apik.


Sumber[edit]