Wn/jv/Republik Irlandia bakal ngresiki segara saka jala-jala "hantu"

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Republik Irlandia bakal ngresiki segara saka jala-jala "hantu"

Minggu, 18 Mei 2008

DUBLIN - Republik Irlandia wis janji bakal ngresiki segara saindhenging negarané saka jala-jala "hantu". Jala-jala karo jaring-jaring iki diguwang utawa ditinggalaké para nelayan utawa juru amèt iwak sawisé ora kanggo manèh. Nanging jala-jala iki isih padha nangkepi iwak lan nggawé akèh iwak padha mati. Proyèk iki bakal dibéyayani déning Uni Éropah lan gedhéné Euro 500.000 (kurang luwih Rp. 7.500.000.000).

Sumber[edit | edit source]