Wn/jv/Promosi S3 Agustinus Supriyono ing Vrije Universiteit Amsterdam

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Promosi S3 Agustinus Supriyono ing Vrije Universiteit Amsterdam
Jump to navigation Jump to search

Slasa, 6 Mei 2008

Ing dina Slasa, 6 Mei 2008 jam 15.45 dianakaké sidhang promosi S3 Agustinus Supriyono ing aula Vrije Universiteit, Amsterdam, Walanda. Disertasiné ditulis ing basa Indonesia, nanging sidhangé ana ing basa Walanda. Irah-irahan disertasiné yaiku Buruh Pelabuhan Semarang lan subjudhulé Pemogokan-pemogokan pada zaman kolonial Belanda, revolusi dan republik 1900 - 1965. Promotoré yaiku Prof. Dr. Heather Sutherland lan ko-promotor: Dr. Gerrit Knaap.

Déwan oponèn kadhiri saka: Prof. Dr. Peter Boomgaard, Dr. Gerry van Klinken, Prof. Dr. Henk Schulte Nordholt, Prof. Dr. Kees van Dijk, Dr. Thomas Lindblad, lan Dr. Freek Colombiijn.