Wn/jv/Prancis - Romania remis ing pertandingan sing mboseni

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Prancis - Romania remis ing pertandingan sing mboseni
Jump to navigation Jump to search

Senèn, 9 Juni 2008

Prancis - Romania ngasilaké remis ing sawijining pertandingan sing mboseni. Prancis dadi anyel nanging Romania seneng bisa nahan Prancis.

Ing babak kapisan sajatiné Prancis luwih apik tinimbang Romania.