Wn/jv/Présidhèn Pakistan Musharraf Mundur

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Présidhèn Pakistan Musharraf Mundur
Jump to: navigation, search

Senèn, 18 Agustus 2008

Présidhèn Pakistan Pervez Musharraf, Senèn, nelakaké panjenengané mundur saka jawatané amrih "kapentingan paling becik kanggo negara."

Presiden Musharraf ngumumaké mundur nalika ngadhepi rencana pemakzulan sing bakal dileksanakaké pamaréntah koalisi sing lagi kuwasa.

"Sawisé ngamati kahanan lan konsultasi karo para penaséhat resmi sarta sekutu-sekutu pulitik, aku netepaké mundur," ujaré.

Sumber[edit]