Wn/jv/Présidèn Yuschenko saka Ukraina mèngeti tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Présidèn Yuschenko saka Ukraina mèngeti tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22
Jump to navigation Jump to search

25 April 2008

Présidèn Ukraina Viktor Yushchenko mimpin pèngetan tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22 ing Kiev.

Sumber[edit]