Wn/jv/Présidèn Yuschenko saka Ukraina mèngeti tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Présidèn Yuschenko saka Ukraina mèngeti tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22
Jump to: navigation, search

25 April 2008

Présidèn Ukraina Viktor Yushchenko mimpin pèngetan tanggap warsa Tragèdi Chernobyl kaping 22 ing Kiev.

Sumber[edit]