Wn/jv/Perwakilan Islam Indonesia teka neng Jerman lan Austria

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Perwakilan Islam Indonesia teka neng Jerman lan Austria
Jump to navigation Jump to search

29 Mei 2008

Jakarta: Sejumlah perwakilan organisasi, lan perguruan tinggi Islam Indonesia arep nglakoni kunjungan suwene rong minggu ing loro negara maju neng Eropa, yaiku Jerman lan Austria kanggo ningkatke kerja sama karo umat Islam ing antarane telung negara iku.

Perwakilan Muslim iku asale seka kalangan perguruan tinggi , pesantren lan organisasi massa Islam seka Solo, Jawa Tengah, lan Padang, Sumatera Barat.

Rombongan dipimpin karo Ketua Umum PP Aisyiyah Muhammadiyah, Dr Hj Siti Chamamah Soeratno. Menurut rencana, mengko rombongan bakal ketemu wakil-wakil parlemen Jerman lan Austria.

Sumber[edit | edit source]

Kategori:Islam