Wn/jv/Pasar Malam édisi kaping 50 dibuka déning Ratu Beatrix

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Pasar Malam édisi kaping 50 dibuka déning Ratu Beatrix
Ratu Beatrix

Rebo, 21 Mei 2008

DEN HAAG - Pasar Malam Besar, utawa fèstival taunan wong-wong Indo ing Walanda dibuka déning Ratu Beatrix mawa sawijining tong-tong. Fèstival iki wis dianakaké kaping 50 wiwit taun 1958.

Saliyané iku fèstival iki uga diwarnani déning aksi démontrasi para séparatis Papua lan Maluku. Wong-wong iki padha démo sajabaning téndha Pasar Malam.

Sumber[edit | edit source]