Wn/jv/Partai Pulitik 66 cacahé wis ndaftar ing kantor KPU, Jakarta

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Partai Pulitik 66 cacahé wis ndaftar ing kantor KPU, Jakarta
Lambang Indonesia

Slasa. 13 Mei 2008

Nalika nyedhaki deadline pandaftaran partai pulitik sing kepéngin mèlu Pemilu DPR Indonesia 2009, kantor KPU ing dalan Imam Bonjol, Jakarta dadi kebak. Deadline iki yaiku jam 0.00 tanggal 13 Mei 2008 utawa dina Slasa ésuk. Begjané ora ana partai pulitik sing kasèp ndaftar.


Sumber[edit | edit source]