Wn/jv/Panjahat perang Radovan Karadzic dicekel Serbia

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Panjahat perang Radovan Karadzic dicekel Serbia
Jump to navigation Jump to search

Senèn, 21 Juli 2008

Radovan Karadzic, wong sing kadakwa dadi panjahat perang ing Bosnia kacekel sawisé mèh 13 taun buron.

Sumber[edit | edit source]