Wn/jv/Panjahat perang Radovan Karadzic dicekel Serbia

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Panjahat perang Radovan Karadzic dicekel Serbia

Senèn, 21 Juli 2008

Radovan Karadzic, wong sing kadakwa dadi panjahat perang ing Bosnia kacekel sawisé mèh 13 taun buron.

Sumber[edit | edit source]