Wn/jv/Panetepan pamenang Pemilu Presiden

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Panetepan pamenang Pemilu Presiden

Pasangan Susilo Bambang Yudhoyono-Boediono dipuntetepaken déning Komisi Pemilihan Umum mimpangaken Pamilihan Umum Presidhèn Indonesia 2009.(Detik.com)