Wn/jv/PBB ngirim kondom menyang Myanmar

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > PBB ngirim kondom menyang Myanmar
Jump to: navigation, search
Kondom

Rebo, 20 Mei 2008

PBB (Pasarékatan Bangsa-Bangsa) bakal ngirim 200.000-an kondom menyang Myanmar sing saiki lagi nlangsa katiban bancana siklon Nargis. Karepé PBB iku supaya programa Keluarga Berencana ing Myanmar ora kaganggu déning bancana ngalam iki.

Sumber[edit]