Wn/jv/Omahé Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawisé tampil ing MetroTV

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Omahé Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawisé tampil ing MetroTV
Jump to: navigation, search

Kemis, 15 Mei 2008

Omah Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawijining kelompok préman sawisé Kwik diwawancarani ing MetroTV perkara pangadolan asèt-asèt negara. Kwik sing ngerti wong-wong durjana iku asalé saka kelompok ngendi, banjur lapur pulisi.

Sumber[edit]