Wn/jv/Omahé Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawisé tampil ing MetroTV

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Omahé Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawisé tampil ing MetroTV
Jump to navigation Jump to search

Kemis, 15 Mei 2008

Omah Kwik Kian Gie ing Ngayogyakarta disatroni sawijining kelompok préman sawisé Kwik diwawancarani ing MetroTV perkara pangadolan asèt-asèt negara. Kwik sing ngerti wong-wong durjana iku asalé saka kelompok ngendi, banjur lapur pulisi.

Sumber[edit]