Wn/jv/Nepal njabel status karajané lan saiki dadi républik

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Nepal njabel status karajané lan saiki dadi républik
Jump to: navigation, search

Kemis, 29 Mei

Parlemèn Nepal sing didominasi déning kaum komunis aliran Maoisme njabel karajan Nepal dadi républik. Sadurungé iku Nepal yaiku karajan Hindu sing pungkasan. Ratu Gyanendra diwèhi ultimatum kudu ninggalaké karatoné ing wektu 14 dina.