Wn/jv/Negara China arep mbangun pabrik montor mabur dhéwé

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Negara China arep mbangun pabrik montor mabur dhéwé
Jump to: navigation, search
Air China Boeing 767

Minggu, 11 Mei 2008

Republik Rakyat China ngedegaké perusahaan anyar kanggo produksi montor mabur dhéwé supaya China aja kakèhan gumantung karo perusahaan AS lan Éropah Boeing lan Airbus.


Sumber[edit]