Wn/jv/Mgr Pujasumarta dadi Uskup Bandung

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Mgr Pujasumarta dadi Uskup Bandung

Kemis, 17 Juli 2008

Mgr Johannes Maria Trilaksyanto Pujasumarta ditahbisaké dadi Uskup Bandung dina Rebo (16/7), ing Sasana Budaya Ganesha, Bandung. Misa panahbisan dipimpin Uskup Agung Jakarta Kardinal Julius Darmaatmadja SJ, Duta Besar Vatikan kanggo Indonésia Leopoldo Girelli, lan Uskup Semarang Mgr Ignatius Suharyo.

Watara 5.000 umat Katulik saka manéka dhaérah ing Jawa Barat, DKI Jakarta, Jawa Tengah, lan puluhan uskup sarta atusan imam rawuh ing acara kasebut.

Sumber[edit | edit source]