Wn/jv/Mariah Carey arep omah-omah karo Nick Cannon

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Mariah Carey arep omah-omah karo Nick Cannon
Jump to navigation Jump to search
Mariah Carey déning David Shankbone

Jemuwah, 2 Mei 2008

Penyanyi kondhang Amérika Sarékat, Mariah Carey miturut isyu kawin karo penyanyi rap Nick Cannon. Mariah Carey sing umuré wis 38, wis naté omah-omah karo Tommy Mottola nanging pegatan ing taun 1998.

Sumber[edit]