Wn/jv/Lindhu gedhé ing tlatah Sichuan, China ngubur 900 siswa sekolah

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Lindhu gedhé ing tlatah Sichuan, China ngubur 900 siswa sekolah
Jump to: navigation, search
Lindhu ing Sichuan

Senèn, 12 Mei 2008

Lindhu gedhé mawa ukuran 7,8 ing skala Richter ing tlatah Sichuan, China ngubur 900 siswa ing punjering negara China ing Chengdu lan Sichuan. Saliyané iku lindhu iki wis ngasilaké luwih saka 9.000 korban jiwa.

Sumber[edit]