Wn/jv/Ketua MPR-RI Hidayat Nurwahid omah-omah manèh

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Ketua MPR-RI Hidayat Nurwahid omah-omah manèh
Jump to: navigation, search

Minggu, 11 Mei 2008

Ketua MPR-RI, Hidayat Nurwahid kawin kanggo kaping pindho. Saiki dhèwèké kawin karo Diana Abbas Thalib. Sadurungé bojo kapisané Nurwahid, Hj Kastiyan Indriawati tilar donya ing tanggal 22 Januari 2008 mawa umur 45 taun.

Sumber[edit]