Wn/jv/Kasus korupsi manten bupati Wanasaba sigra disidhangaké

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Kasus korupsi manten bupati Wanasaba sigra disidhangaké
Montor Pamadhem Kobongan

Rebo, 14 Mei 2008

Wanasaba - Kasus korupsi pangayahan montor pamadhem kobongan (PMK), sing bijiné Rp 324.775.000, mawa tersangka utama manten Bupati Drs. Trimawan Nugrohadi MSi, Rebo iki wis dilimpahaké menyang Pengadilan Negeri.

Sumber[edit | edit source]