Wn/jv/Kalènder wuda ibu-ibu rumah tangga Spanyol ora payu

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Kalènder wuda ibu-ibu rumah tangga Spanyol ora payu

17 April 2008

Sakelompok ibu-ibu rumah tangga Spanyol cacahé pitu sing wuda lan difoto kanggo kalènder arep dituntut percithakan. Ibu-ibu iki sing sumedya golèk dhuwit kanggo kelompok permainan anak-anaké ndwuwé gagasan nggawé kalènder wuda. Nanging ora payu. Saiki ibu-ibu iki kudu mbayar utang Euro 18.000,- (kira-kira Rp. 243.000.000).

Sumber[edit | edit source]