Wn/jv/Jusuf Kalla Wapres Indonesia dadi komentator Euro 2008

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Jusuf Kalla Wapres Indonesia dadi komentator Euro 2008

Setu, 7 Juni 2008

Jusuf Kalla, Wakil Presiden Indonesia, dina Setu wengi iki, dadi komentator pertandingan sepak bola Euro 2008 antara Swiss lan Céko ing Stasiun TV Indonesia RCTI. Pamimpin Partai Golkar iki tau dadi Ketua PSM Makassar.

Sumber[edit | edit source]