Wn/jv/Jerman milih anggota tim nasional sépak bolané kanggo Euro 2008

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Jerman milih anggota tim nasional sépak bolané kanggo Euro 2008
Jump to navigation Jump to search

Jemuwah, 16 Mei 2008

Jerman wis ngumumaké anggota tim nasional (timnas) sépak bolané sing wis kapilih kanggo Euro 2008

Kaputusan sing ora diduga yaiku sèlèksi Marko Marin, pamain swiwi Borussia Mönchengladbach sing umuré 19 taun lan panjaga gawang Bayer Leverkusen, Rene Adler sing ngganti panjaga gawang Valencia, Timo Hildebrand. Marin lan Adler loro-loroné ora duwé pangalaman main ing timnas sadurungé.

Dafta anggota Euro 2008
Pamain Klub
Panjaga gawang
Jens Lehmann Arsenal F.C.
Robert Enke Hannover 96
Rene Adler Bayer Leverkusen
Pambéla
Christoph Metzelder Real Madrid
Per Mertesacker Werder Bremen
Philipp Lahm Bayern Munich
Arne Friedrich Hertha BSC Berlin
Marcell Jansen Bayern Munich
Clemens Fritz Werder Bremen
Heiko Westermann Schalke
Pamain tengah
Michael Ballack Chelsea F.C.
Thomas Hitzlsperger VfB Stuttgart
Simon Rolfes Bayer Leverkusen
Torsten Frings Werder Bremen
Bastian Schweinsteiger Bayern Munich
Piotr Trochowski Hamburger SV
Tim Borowski Werder Bremen
Jermaine Jones Schalke
David Odonkor Real Betis
Marko Marin Borussia Mönchengladbach
Panyerang
Miroslav Klose Bayern Munich
Lukas Podolski Bayern Munich
Mario Gomez VfB Stuttgart
Kevin Kuranyi Schalke
Oliver Neuville Borussia Mönchengladbach
Patrick Helmes FC Köln

Sumber[edit]