Wn/jv/Jenna Bush anak presiden George Bush omah-omah

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Jenna Bush anak presiden George Bush omah-omah
Jump to: navigation, search
Gambar Jenna Bush nalika ajab nikah

Setu, 10 Mei 2008

Jenna Bush salah siji saka anak kembar presiden Amerika Serikat George Bush, kawin karo Henry Hager ing Crawford, Texas. Dadi ora dianakke ning Gedung Putih. Jenna lairé tanggal 25 November 1981 lan nalika kawin umure 26 taun.

Sumber[edit]