Wn/jv/Israel ngrayakaké dina kamardikané sing kaping 60

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Israel ngrayakaké dina kamardikané sing kaping 60
Jump to: navigation, search
Gendéra Israel

Kemis, 8 Mei 2008

Israel ngrayakaké dina kamardikané sing kaping 60. David Ben Gurion mroklamasi kamardikan Israel ing tanggal 14 Mei 1948 miturut kalènder Masèhi utawa 5 Iyar 5708 miturut kalènder Yahudi.

Sumber[edit]