Wn/jv/Ing Austria ditemokaké sawijining wanita sing dikurung bapané 24 taun

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Ing Austria ditemokaké sawijining wanita sing dikurung bapané 24 taun

28 April 2008

Josef Fritzl, sawijining wong lanang Austria, dicekel Pulisi sawisé kabuktèn yèn dhèwèké ngurung anaké wadon nganti 2 taun ing bilik ngisor lemah ing Amstetten, jv:Austria.