Wn/jv/Geert Wilders mbatalaké patemon diskusi karo para ngulama

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Geert Wilders mbatalaké patemon diskusi karo para ngulama
Jump to navigation Jump to search
Geert Wilders

Jemuwah, 30 Mei 2008

Geert Wilders, kepala partai PVV (Partij voor de Vrijheid utawa Partai Kanggo Kabebasan) kang nggawe film anti-Islam Fitna, mbatalke patemon debat karo para Muslim ing kutha Waddinxveen, Walanda. Alesane ora okeh kang ndaftar. Rencanane dheke arep debat bab Islam karo para ngulama.

Sumber[edit]