Wn/jv/Gedhong Fakultas Arsitèktur Univèrsitas Tèknis Delft entèk kobong

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Gedhong Fakultas Arsitèktur Univèrsitas Tèknis Delft entèk kobong
Jump to navigation Jump to search
Gedhong Fakultas Arsitèktur ing Delft.

Slasa, 13 Mei 2008

DELFT - Ing gedhong Fakultas Arsitèktur (basa Walanda faculteit bouwkunde) Univèrsitas Tèknis ing Delft, jam 10.00 CET wau ana kobongan cilik ing sawijining mesin kopi ing lanté kaping 6 déning korslèting. Nanging pungkasané dadi sagedhong entèk kobong. Begjané ora ana korban jiwa.

Gambar liya[edit | edit source]

Gebouw Bouwkunde.jpg Gebouw Bouwkunde 14 mei 2008.jpg
Sadurungé kobongan (14 April 2008) Sawisé kobong (14 Mei 2008)

Sumber[edit | edit source]