Wn/jv/Fèstival kembang ing Tomohon

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Fèstival kembang ing Tomohon
Jump to: navigation, search

Jemuah, 4 Juli 2008

Kutha Tomohon, Sulawesi Lor, ora mung mamèraké aster lan gladiol ing Fèstival Kembang Tomohon (Tournament of Flower) sing digelar sakwéné seminggu, Minggu (29/6). Fèstival iki arupa ajang kembang paling gedhé ing Indonésia kanthi 47 kutha saka Indonésia mèlu partisipasi.

Fèstival iki isih luwih apik tinimbang fèstival kembang ing Pasadena, Amérika Sarékat (AS).

Sumber[edit]