Wn/jv/Dmitry Medvedev dilantik dadi Présidhèn Rusia

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Dmitry Medvedev dilantik dadi Présidhèn Rusia
Jump to: navigation, search

Rebo, 7 Mei 2008

Dmitry Medvedev sing menang pemilu presiden sasi Maret kepungkur, dilantik dadi Présidhèn Rusia. Dhèwèké nggantèni Vladimir Putin sing saiki dadi Perdana Menteri Rusia.