Wn/jv/Ditemokaké tapak-tapak dinosaurus ing Jazirah Arabia

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Ditemokaké tapak-tapak dinosaurus ing Jazirah Arabia
Jump to navigation Jump to search
Tapak-tapak dinosaurus sing ditemokaké

Jemuwah, 23 Mei 2008

Ing Jazirah Arabia ditemokaké tapak-tapak dinosaurus ing Madar, 47 km saloring ibukutha Yaman.

Sumber[edit | edit source]