Wn/jv/Dhaérah kangèlan ngaksès internèt

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Dhaérah kangèlan ngaksès internèt

Senèn, 30 Juni 2008

Ora anané jaringan internet njalari angèlé sekolah-sekolah ing dhaérah, utamané sanjabané pulo Jawa, kanggo ngaksès buku èlèktronik utawa BSE ing https://web.archive.org/web/20131230134135/http://www.bse.depdiknas.go.id/, www.depdiknas.go.id, www.pusbuk.or.id, lan www.sibi.or.id. Ing Kabupatèn Barito Lor, Kalimantan Tengah, upamané, internèt mung bisa diaksès ing sekitar Muara Teweh, ibu kutha kabupatèn iku.

Pawarta kagandhèng[edit | edit source]

Sumber[edit | edit source]