Wn/jv/Désainer mode Prancis Yves Saint Laurent séda mawa yuswa 71 taun

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Désainer mode Prancis Yves Saint Laurent séda mawa yuswa 71 taun
Jump to: navigation, search
Sawijining butik Yves Saint Laurent ing Beverly Hills, California

Minggu, 1 Juni 2008

Yves Saint-Laurent, salah sijining désainer mode misuwur lan wigati saka Prancis ing abad kaping-20, séda dina Minggu wengi iki mawa yuswa 71 taun. Yves jaré para kancané tutup yuswa ing dalemé ing Paris, Prancis.

Saint-Laurent lair mawa jeneng jangkep Yves Henri Donat Dave Mathieu-Saint-Laurent ing 1 Agustus 1936 ing Oran, Aljazair.

Sumber[edit]