Wn/jv/Démonstrasi gedhé ing Dina Buruh ing Jakarta, Indonesia (2008)

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Démonstrasi gedhé ing Dina Buruh ing Jakarta, Indonesia (2008)

Kemis, 1 Mei 2008

Para anggota organisasi buruh ing saindhenging Jakarta padha démonstrasi mèngeti Dina Buruh. Cacahé para démonstran ana kurang luwih 20.000 jiwa. Para démonstran mlaku saka Bunderan HI manuju Istana Merdeka. Nanging ing ngarepé Istana wis dijaga para aparat Pulisi.

Entèk-entèkané 187 démonstran ditangkep Pulisi.

Ing Depok, sakiduling Jakarta ana 5 truk sing dihadhang Pulisi sing sajatiné manuju menyang Jakarta.

Sumber[edit | edit source]