Wn/jv/Casa-212 TNI ditemokaké remuk ing dhasar jurang

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Casa-212 TNI ditemokaké remuk ing dhasar jurang
Jump to: navigation, search

Setu, 28 Juni 2008

Montor mabur angkut ènthèng TNI AU Casa-212 sing ilang ditemokaké wis remuk ing dhasar jurang ing antarané rong lèrèng Gunung Salak, Jemuah (27/6) watara jam 16.00. Pihak TNI AU during bisa mesthèkaké apa lima awak lan 13 penumpang tiwas kabèh, nanging 18 ambulans wis disiapaké kanggo ngévakuasi korban.

Montor mabur sing ilang iku ditemokaké ing dhasar jurang. Saiki operasi panggolèkan dindhegaké lan diganti operasi évakuasi.

Sumber[edit]