Wn/jv/Bom ing Kedubes India, 41 tiwas

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Bom ing Kedubes India, 41 tiwas

Senèn, 7 Juli 2008

Sawijining pangebom bunuh dhiri nabrakaké montor kebak bahan paledhak dhateng kadhutaan gedhé India ing ibukutha Afghanistan, Kabul.

Kurang luwih 41 wong tiwas ing kedadèyan iki, ujaré para pejabat.

Limang personèl kadhutaan tiwas, klebu atase pertahanan India, sawijining dhiplomat sénior, lan satpam loro, lan sawijining warga Afghanistan.

Sumber[edit | edit source]