Wn/jv/Bom Jakarta 2009

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Bom Jakarta 2009

Kalih bom njeblug ing kitha Jakarta lan mejahi 9 jiwa saha nyidrani langkung saking 50 jiwa.