Wn/jv/Barrack Obama menang pamilihan kaukus ing Guam

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Barrack Obama menang pamilihan kaukus ing Guam
Jump to: navigation, search

Setu, 3 Mei 2008

Dina Setu iki Barrack Obama menangaké pamilihan kaukus ing Guam. Guam sing biasané ora digatèkaké saiki dadi wigati. Barrack Obama dadi duwe voorsprong saduwure Hillary Clinton.