Wn/jv/Angpau pawiwahan Putri Sri Sultan Rp. 371 yuta

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Angpau pawiwahan Putri Sri Sultan Rp. 371 yuta

Senèn, 19 Mei 2008

Angpau pawiwahan Putri Sri Sultan Hamengkubuwana IX cacahé ana Rp. 371 yuta sawisé dipriksa déning tim KPK (Komisi Pemberantas Korupsi) Indonesia. Angpau iki kudu dipriksa amerga Sri Sultan iku pajabat pamréntah minangka gubernur DIY.

Sumber[edit | edit source]

Uga delengen[edit | edit source]