Jump to content

Wn/jv/Ali Sadikin manten Gubernur DKI Jakarta séda ing Singapura

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jv
Wn > jv > Ali Sadikin manten Gubernur DKI Jakarta séda ing Singapura

Slasa, 20 Mei 2008

SINGAPURA - Ali Sadikin (miyos 7 Juli 1927), manten Gubernur DKI Jakarta ing dasawarsa 1970-an, tilar donya ing Singapura. Layoné miturut rencana disarèkaké ing Tanah Kusir, Jakarta Kidul.

Sumber[edit | edit source]