Wn/jv/Alamat IP Départemèn Hukum AS diblokir Wikipedia

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Alamat IP Départemèn Hukum AS diblokir Wikipedia
Jump to: navigation, search
Lambang Départemèn Hukum AS

Slasa, 29 April 2008

Sawijining alamat IP Départemèn Hukum AS diblokir Wikipedia Inggris sawisé alamat IP iki dienggo awèh suntingan sing bisa dianggep vandalisme. Suntingan iki perkara organisasi Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America (CAMERA).

Sumber[edit]