Wn/jv/145 wong tiwas kepidak-pidak ing India

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > 145 wong tiwas kepidak-pidak ing India

Minggu, 3 Agustus 2008

Insiden dhesek-dhesekan ing kuil Nainadevi, ing kabupatèn Bilsapur, negara bagéyan Himachal Pradesh, India lor, niwasaké paling ora 145 wong lan puluhan liyané tatu-tatu, ujaré pulisi.

Insidhèn iki dumadi nalika ngriyayakaké fèstival Shravan Navratras, sawijining riyaya agama Hindhu sing diwiwiti dina Setu lan bakal rampung tanggal 11 Agustus.

Sumber[edit | edit source]