Jump to content

Wn/hu/Wikihírek:Társalgó/Kategóriajavaslatok

From Wikimedia Incubator
Wn > hu > Wikihírek:Társalgó > Kategóriajavaslatok
Archive Ez egy korábbi megbeszéléseket tartalmazó archív közösségi lap. Ne változtass rajta. Ha fel akarsz éleszteni egy itt szereplő megbeszélést vagy vitát, az aktuális lapon tedd!

Háborúk és Fegyveres konfliktusok

Valaki létrehozta a Háborúk és a Fegyveres konfliktusok nevű kategóriákat. Úgy láttam, hogy az en-News-ban együtt van: Politics and conflicts. Ettől persze még lehetnek nálunk külön kategóriák, csak sajnos a valóságban is gyakran együtt fordulnak elő. Egy fegyveres határsértés pl. azonnal politikai lépéseket eredményez. De ha külön tartjuk is a Politikától, a Háborúk és a Fegyveres konfliktusok szerintem fogalmilag nem mindig választhatok ketté, ezért legalább ezt a kettőt egy kategóriává javaslom összehozni. - Vadaro vita 2008. augusztus 13., 19:15 (UTC)

Rövidebb címet adnék neki: hadviselés. (A besorolása maradna a politika alatt.) Vélemény pro és kontra? - 2010. december 22., 11:09 (CET)

Űrrepülés megszűntetése

Javasolnám az Űrrepülés kategória megszüntetését. Szerintem az Űrkutatás kategória elég. – Gondnok vita 2008. november 1., 16:50 (UTC)

  • Támogatom, és vele a "Kínai űrprogram" kategória megszüntetését is. Vadaro vita 2008. november 2., 18:56 (UTC)

Kész. – Gondnok vita 2008. november 3., 10:44 (UTC)