Jump to content

Wn/hu/Wikihírek:Szavazás/Dami (bürokrata)

From Wikimedia Incubator
Wn > hu > Wikihírek:Szavazás > Dami (bürokrata)

Az alábbi megbeszélést archiváltuk. Kérjük, ne módosítsd! A további hozzászólásokat a társalgóba írhatod. Ezt a megbeszélést már ne szerkeszd.

A közösség még nem akkora, hogy bürokratánk legyen. - Dorgan labor 2008. június 13., 19:36 (UTC)

Jelölöm saját magamat bürokratának, a Wikipédiában mint büro és admin tevékenykedek, remélem itt is hasznomat veszitek. A projekt kezdeti szakaszában feltétlenül szükség lesz bizonyos bürokratai feladatok ellátására, gondolok itt a már most is működő botok bejegyzésére, és a megválasztandó adminok beiktatására. – Bdamokos vita 2008. június 1., 03:28 (UTC)

Szavazás lezárása: 2008. június 14., 5:26 (UTC)
A jelölésem bürokratának visszavonom: Azért jelöltettem magam, mert egy hiányt láttam a jelentkezésekben, és nem feltétlenül azért hogy én személy szerint töltsem be ezt a pozíciót. A posztra alkalmas további lehetséges jelöltek a jelek szerint nem osztják-e hiányérzetemet, és objektíven nézve talán korai ez a választás. A közösség megnövekedése után megtiszteltetésnek tartanám, ha esetleg rám gondolna a közösség, ugyanakkor számomra inkább a pozíció betöltöttsége fontos és nem a pozíciót betöltő személy, így természetesen a közösség későbbi bürokratajelöltjeit is valószínűleg ugyanúgy fogom támogatni, mint a saját jelölésem. – Dami vita 2008. június 1., 12:11 (UTC)

Mellette

[edit | edit source]

Ellene

[edit | edit source]

Kérdések a jelölthöz

[edit | edit source]
  1. Szerinted kell egy ilyen kicsi projektbe, mint a magyar Wikinews már a kezdetek kezdetén egy bürokrata? (Dani is én is bürokraták vagyunk a wp-ben, de ide csak adminnak jelentkeztünk.) - Dorgan labor 2008. június 1., 09:15 (UTC)
Épp ezért jelentkeztem. Mint írtam, különösen a kezdetekben tartanám fontosan egy bürokrata létét, hogy ne tűnjön a projekt elhagyatottnak. Ugyanakkor igazat adok Daninak, a Meta a jelek szerint csak nagyobb közösségeknél látja fontosnak a büró létét. – Dami vita 2008. június 1., 12:06 (UTC)

Megjegyzések

[edit | edit source]
  •  megjegyzés Ha a közösség meg is választana, a metán nem fogják megadni a jogot a kicsi közösség miatt (lásd pl ezt, mi sem vagyunk egyelőre sokkal többen). //Danikomolyan? 2008. június 1., 09:30 (UTC)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a megbeszélést már ne szerkeszd.