Jump to content

Wn/hu/Jól nyitott Szávay Ágnes a monterreyi tornán

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | hu
Wn > hu > Jól nyitott Szávay Ágnes a monterreyi tornán

2010. március 3., szerda

Szávay Ágnes 6:3, 3:6, 6:3-ra legyőzte a német Julia Görgest a 220,000 dolláros monterreyi WTA tenisztorna első mérkőzésén. A második körben Grönefeld lesz az ellenfele.

Nagy csatában szerezte meg a meccset Szávay, a nagyszerűen játszó Julia Görges komoly gondot okozott a magyar teniszezőnőnek. Az első szettet Szávay Ágnes, a másodikat Julia Görges nyerte. A harmadik szettben 5:2-re elhúzott a magyar, amit 5:3-ra szépített még Julia, de a két órás tenisz mérkőzés 6:3-nál véget ért. A szervák segítették sportolónkat, akinek a holnapi napja pihenő. Legközelebb csütörtökön szurkolhatnak a magyar tévénézők Szávay Ángnesnek. Az idő ma jó volt a teniszezéshez, a korábbi napokon viszont sok játékosnak gátolta a gyakorlását a szélvihar.

Így utólag jó döntés volt nem kimenni a pályára, hanem pihenni a meccsig - nyilatkozta saját honlapjának a sportolónő. A riport eltűnt weblapjáról pár napra rá, itt még olvasni: „Úgy érzem, hogy jól ment a játék, és színvonalas meccset játszottunk. A szervámat különösen éreztem, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nyerni tudtam. A lábam egyelőre jó, és nem éreztem a meccsen, remélem ez így is marad. Holnap szerencsére pihenhetek, és csak csütörtökön játszom legközelebb. Nem igazán edzettem sokat, inkább pihentettem a lábam, ami jó döntésnek bizonyult. Két napig egyébként szélvihar volt a városban, emiatt nehéz volt teniszezni, de a meccsre szerencsére jó lett az időjárás, és annyira meleg sincs, mint Acapulcóban".

Lásd még

[edit | edit source]

[[{{{1}}}|{{{1}}}]] – Wikihírek


Források

[edit | edit source]